Nieuws

TOUCHLESS WASH

Deze prachtig blauw gekleurde Tesla stond al model voor een update glascoating. Er hoefde dus niet heel veel te gebeuren, behalve genieten. Wat vind je van de extra update in zwart uitgevoerde luchtstromingsgeleider op de achterkant? Natuurlijk wel voorzien van. 😃

ZO GLAD ALS EEN AAL

Er moet heel wat gebeuren voordat glascoating mogelijk is, maar dan heb je ook wat. Drie jaar bescherming, makkelijker wassen, minder krasgevoelig én veel minder kans op invreten vogelpoep.

HOE WEET JE OF JE AUTO ECHT BESCHERMD IS?

Foto 1: Glascoating

Foto 2: Wax

Foto 3: Binnen 60 seconden na het sproeien van Royal Series – International vloeistof heeft een bacterie, schimmel of virus (ook COVID19) geen kans te overleven voor een duur van 6 maanden. Het behandelde interieur voelt dan net als het exterieur zijdezacht en voorkomt dus hechting. Baat het niet, dan schaadt het niet. #alleensamenkrijgenwecoronaondercontrole

POLESTAR 2.0

GLASCOATING | Om de ultieme bescherming van glascoating te garanderen is ook de eis voor de ondergrond hoog. Er mag absoluut geen vuil, vet, lijmrest of gebruikersspoor onder de glascoating zitten. Van (fabrieks)nieuw, nieuw geleverd, naar beter dan nieuw.

Het nieuwste van het nieuwste ter bescherming is een duurzame glascoating. De recentste generatie heeft zelfs een hardheid van 9H op de schaal van Mohs (max 10H) en is daarmee harder dan de standaard (blanke) lak van een auto. De stevige structuur bevordert niet alleen krasbestendigheid, het silica-pantser voorkomt ook invreten van vogelpoep. Glascoating geeft een zeer glad en intens wet-look resultaat, de hoogst mogelijke reflectie van lak met een zelfreinigend effect. Het aanbrengen van zo’n lakverzegeling is altijd na een klei- en polijstbehandeling én naar keuze, één, drie of vijf jaar bescherming inclusief garantiecertificaat.

Lees verder

Groen licht voor nieuwste glansmodel | Lees verder