Hier kan uw auto staan

BEMIDDELING:

Voor alle verkoop of aankoop van auto’s mag u me bellen!

Verkoopbemiddeling houdt in: Auto’s in de aankoop en verkoop worden gedetailleerd gecheckt op mogelijke mankementen.

Bijkomend voordeel van bemiddeling door Passie voor Glans: Eventuele eerder verholpen schades (o.a. overspuiten) aan het uiterlijk van de auto komen snel aan het licht. Een complete verzorging is mogelijk tot en met overschrijving op naam. Aankoop- of verkoopbemiddeling is vanaf € 395,- Trekt u tijdens een traject een opdracht in dan worden de gemaakte kosten in rekening gebracht.


Verkoop

Wilt u een auto verkopen? Met een detailing behandeling kunt u de verkoopwaarde van uw auto verhogen. Op deze pagina ziet u hoe: Rekent u mee? Samen bepalen we de waarde, vraagprijs en uw te ontvangen bedrag. Met een foto-shoot en pakkende tekst gaat uw auto op diverse verkoopsites. Daarnaast zet ik actief mijn social media kanalen (linkedln, twitter, facebook en instagram) in om zo het nieuws dat uw auto te koop staat razendsnel verder te verspreiden. Met geïnteresseerden wordt in overleg een afspraak gemaakt voor bezichtiging en proefrit.

Aankoop

Wilt u een auto aankopen? Vertel me uw wensen en budget en ik ga voor u op zoek. U ontvangt  naar aanleiding van uw wensen diverse passende opties en vervolgens maken we in overleg een afspraak met de verkopende partij voor bezichtiging en proefrit.

Meer info

Contact