Een auto wassen wordt ontspanning en autorijden top genieten

Passie voor Glans | Detailing

OM IN TE (PO)LIJSTEN

Voor alle poetsers! Kleien is de enige basis voor autolakschadeherstel, verlenging standtijd wax en zelfs een must, in combinatie met polijsten, voor aanbrengen glascoating. Natuurlijke glans is licht, dat door reflectie terugkomt. Gladde lak door intensieve kleireiniging, als basis voor aanpak (was)krassen, swirls, waas, ingebrande vlekken, verkleuring en/of hologrammen. Met geduld en precisie oneffenheden wetsanden en deel voor deel polijsten. Mijn inspanning wordt dan uw ontspanning! Water het werk laten doen in combinatie met een labelloze microvezeldroogdoek zorgt voor behoud en rust.

Binnen bij LED-licht zie je pas alles! Vier dotjes polijstmiddel op de polijstpad, die met zelfklevend materiaal vastzit aan de polijstmachine en voorzichtig deppen op een bijvoorbeeld kwart motorkap. Polijst met 60-70% vermogen langzaam banen in horizontale (1) en verticale (2) beweging, 1-2-1-2, overlappend zodat je met uiterste precisie werkt. Wrijf uit met een microvezeldoek. Kunststof afgeplakt. Reflecteren met die lak! Elke lak is anders, zo nodig tot wel drie keer het bovenstaande, werkend van grof naar middel en fijn polijstmiddel met bijbehorende slijpingsgraad, hoge of juist lage toeren, meer of minder uitslag. Altijd met behoud van zoveel mogelijk lakdikte, gecombineerd met het beste resultaat. Dát is de puzzel van de vakidioot.

Ooit een schoonheidsbehandeling gehad? Modderbad, massage of voedingskuur? De huid in topconditie krijgen én houden? Na onzuiverheden verwijderen, een boost! Het werkt glansverhogend. Ontvetten, goede voeding en frisse lucht. Of heeft u liever een wax? Wist u dat een glascoating zelfs beschermt tot wel vijf jaar? Geniet ook van (kleur)rijke beading en sheeting druppels! Vuil hecht minder en water vloeit beter af, bij glascoating zelfs met een zelfreinigende werking. Een auto wassen wordt ontspanning en autorijden top genieten. Vele glanzende krasvrije kilometers!

Ultieme glans