Rekent u mee?

Na een Passie voor Glans superglans– of ultieme glansbehandeling ziet uw auto er nóg mooier uit dan nieuw! Dat levert sowieso meer rijplezier op. Wie stapt er nou niet graag in een beter dan nieuw uitziende auto? Maar de auto levert ook meer op bij inruil en bij verkoop. En als visitekaartje in een showroom of bij een evenement ziet uw auto er perfect verzorgd uit. En zeg nou zelf wat staat nou beter? Een ongewassen auto of een auto met glans?!

Stelt u voor: Uw buurman heeft een chalet op een camping en zet zijn Fiat van 2 jaar oud zomers naast zijn chalet onder de bomen. Hij woont er bijna permanent dus de auto staat er wel enige tijd. Er komt hars en boomsap op de lak, er vallen bladeren op de auto en er is een hittegolf geweest dus veel felle zon, die alles nog heeft verergerd door inbranding op de lak. De auto rijdt nog prima maar ziet er niet goed uit. Na 3 jaar wil de buurman een andere auto. Zonder Passie voor Glans behandeling is de auto minder waard dan met.

Status auto € 3750,- Doel: verkoop of inruil. De autowaarde is door een super glansbehandeling vermeerderd naar € 4950,- en hiervoor verkocht.