Rekent u mee?

Na een Passie voor Glans superglansbehandeling ziet uw auto er beter uit als nieuw! Dat levert sowieso meer rijplezier op. Wie stapt er nou niet graag in een nieuw uitziende auto? Maar de auto levert ook meer op bij inruil en bij verkoop. En als visitekaartje in een showroom of bij een evenement ziet uw auto er perfect verzorgd uit. En zeg nou zelf wat staat nou beter? Een ongewassen auto of een auto met superglans?!

Stelt u voor: Uw buurman heeft een chalet op een camping en zet zijn Fiat van 2 jaar oud zomers naast zijn chalet onder de bomen. Hij woont er bijna permanent dus de auto staat er wel enige tijd. Er komt hars en boomsap op de lak, er vallen bladeren op de auto en er is een hittegolf geweest dus veel felle zon, die alles nog heeft verergerd door inbranding op de lak. De auto rijdt nog prima maar ziet er niet goed uit. Na 3 jaar wil de buurman een andere auto. Zonder Passie voor Glans behandeling is de auto minder waard dan met.

Status auto € 3750,- Doel: verkoop of inruil. De kosten van een superglansbehandeling zijn € 595,-. De autowaarde is door de behandeling vermeerderd naar € 4950,- en verkocht.

Een winst van € 600,- !!!

Stelt u voor: U heeft een brandweerrode auto gekocht. De oorspronkelijk unilak rode auto is na verloop van tijd roze geworden door blootstelling aan daglicht en inbranden van de zon en hoewel de auto van binnen nog goed onderhouden en in prima staat is, is een roze auto niet gemakkelijk verkoopbaar. Met een kleurrijke Passie voor Glans behandeling een beste waardevermeerdering:

Status auto: € 1500,- Doel: Verkoop, evenement, showroom, inruil, nog jaren mee willen rijden Kosten behandeling: € 595,-.

De autowaarde is door de behandeling vermeerderd naar € 3950,-.