Schade en herstel

Schade! Soms veroorzaakt u het zelf door een kleinigheidje. Soms helpt de natuur een handje, soms iemand anders. Een ongeoefend polijster kan veel schade op uw auto maken, maar ook dagelijks gebruik kan krassen veroorzaken. Vele soorten lakschade kunnen worden aangepakt, echter soms vraagt schade ook om een nieuwe laklaag. Zo’n project coördineren betekent klaarmaken voor de spuiter op kleurechtheid (dieptereiniging en de naast gelegen niet te spuiten delen swirl- en waasvrij maken). De gespoten delen corrigeren op imperfecties en in geheel brengen met de rest van de auto.

Ik krijg hele specifieke vragen. De onderstaande vragen heb ik al naar tevredenheid opgelost.

  • Mijn auto heeft rare vlekken. Kun je die er uit krijgen?
  • De lak is verkleurd. Kun je de kleur weer terugbrengen?
  • Toen ik op een smal paadje reed, hebben overhangende takken krassen veroorzaakt. Een autopoetser in de buurt heeft de auto gepolijst, maar nu zitten er van die ronde krassen in. Kun je daar nog wat aan doen?
  • Er zitten steeds katten op het dak van mijn auto. Inmiddels heb ik nu een garage aan huis gebouwd. Kun je iets aan de krassen in de lak doen?
  • Mijn auto heeft verfspetters. Kun je dit oplossen?
  • Mijn auto voelt stroef. Wassen heeft weinig zin. Kun je er wat aan doen?

Heeft u een specifieke vraag? Bericht mij. U hoort meteen wat ik kan doen, wat het ongeveer kost en wanneer en hoe lang u de auto kwijt bent. Op basis van foto’s en ervaring kan ik vaak al een goede inschatting maken. Hoewel het natuurlijk altijd beter is naar uw hele auto te kijken.