Schade

Schade! Soms veroorzaakt u het zelf door een kleinigheidje. Soms helpt de natuur een handje, soms iemand anders. Een ongeoefend polijster kan veel schade op uw auto maken, maar ook dagelijks gebruik kan krassen veroorzaken. Vele soorten lakschade worden aangepakt door de glans-, de extra glans-, en de superglansbehandelingen, echter soms vraagt schade ook om een nieuwe laklaag. Zo’n project coördineren betekent klaarmaken voor de spuiter op kleurechtheid (dieptereiniging en de naast gelegen niet te spuiten delen swirl- en waasvrij maken). Gespoten delen corrigeren op imperfecties en in geheel brengen met de rest van de auto. Meerdere stappen polijsten (schadeherstel van swirls, waas en ingebrande vlekken), voeden en beschermen. Link

Ik krijg hele specifieke vragen. De onderstaande vragen heb ik al naar tevredenheid opgelost.

-Mijn auto heeft een poos onder een beschermend dekzeil gestaan en nu zitten er rare vlekken op de lak. Kun je die er uit krijgen?

-De oranje lak van mijn Camaro is verkleurd. Kun je de kleur weer terugbrengen?

-Toen ik op een smal paadje reed, hebben overhangende struiken krassen veroorzaakt. Een autopoetser in de buurt heeft de auto gepolijst, maar nu zitten er van die ronde krassen in aan de zijkant bij de deur. Kun je daar nog wat aan doen?

-Mijn auto heeft onder een soort bessenstruik gestaan op vakantie in Spanje en nu zitten er lelijke vlekken in de lak. Kun je die vlekken er uit krijgen?

-Er zitten steeds buurtkatten op het dak van mijn auto. Inmiddels heb ik nu een garage aan huis gebouwd. Kun je iets aan de krassen in de lak doen?

-De koplampen en het chroom van mijn klassieker zijn dof geworden. Ik wist niet dat er wat aan te doen was, maar ik zag een collega die van dat probleem was afgeholpen door jou. Kun je dat ook voor een hele oude klassieker nog voor elkaar krijgen?

-Mijn auto heeft verfspetters. Kun je dit oplossen?

-Mijn VW Transporter voelt stroef door spuitnevel. Kun je er wat aan doen?

Heeft u een specifieke vraag? Bericht mij dan. U hoort meteen wat ik kan doen, wat het ongeveer kost en wanneer en hoe lang u de auto kwijt bent. Op basis van foto’s en ervaring kan ik vaak al een goede inschatting maken. Hoewel het natuurlijk altijd beter is even naar uw hele auto te kijken.