Waarom niet gewoon naar de wasstraat?!

Een wasstraat reinigt zeker en uw auto ziet er op het oog schoon uit. Toch voelt en ziet u onmiddellijk het verschil tussen een wasstraat- en een passie voor glansbehandeling. Als u voorzichtig met uw hand over de auto gaat, voelt hij na een wasstraatbehandeling stroef aan. Dat betekent dat het oppervlakkige vuil er af is maar een groot gedeelte nog helemaal niet. Daar is meer voor nodig.

De passie voor glans dieptereiniging met klei en detailspray reinigt intensiever. Als uw auto glad aanvoelt, weet u meteen dat nieuw vuil minder kans heeft om te hechten. U hoeft veel minder te wassen. Lak, ramen en velgen voelen écht super glad aan. U voelt het niet alleen, u ziet het ook! Uw auto glanst behoorlijk veel meer dan na een bliksembezoekje aan de wasstraat.

Omdat passie voor glans het vuil op het diepste niveau weghaalt, is er een perfecte basis voor verdere behandeling. Handmatig bescherming aanbrengen, haalt natuurlijk veel meer uit op een auto die grondig is gereinigd (detailing), dan op een auto die slechts oppervlakkig is gereinigd (wasstraat). Bovendien neemt een passie voor glansbehandeling met de reiniging tot in detail ook gelijk de velgen en de wielkasten mee. Liever echt schoon? Lang door kunnen rijden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over wat de weersomstandigheden voor uitwerking zullen hebben op uw auto? Dat kan met passie voor echte glans en is zijn geld dus dubbel en dwars waard.

En.. weet u al dat sommige wasstraten zelfs krassen kunnen veroorzaken?