In de etalage met een schitterende foto-shoot en pakkende tekst

BEMIDDELING:

Auto’s in de aankoop en verkoop worden gedetailleerd gecheckt op mogelijke mankementen. Eventuele eerder verholpen schades (o.a. overspuiten) aan het uiterlijk van de auto komen snel aan het licht. Een complete verzorging is mogelijk tot en met overschrijving op naam.

Verkoop

Wilt u een auto verkopen? Met een detailbehandeling verhoogt u de verkoopwaarde van uw auto. Samen bepalen we de waarde, vraagprijs en uw te ontvangen bedrag. Met een schitterende foto-shoot en pakkende tekst gaat uw auto op diverse verkoopsites. Daarnaast zet ik actief mijn sociale media kanalen (linkedln, twitter, facebook en instagram) in om zo het nieuws, dat uw auto te koop staat razendsnel verder te verspreiden. Met geïnteresseerden maak ik in overleg een afspraak voor een bezichtiging en eventuele proefrit.

Aankoop

Foto: Autobedrijf Mulder .
Voor een Twingoliefhebster: een zuinige Renault Twingo 1.2 16V ECO2 Parisienne, bouwjaar 2014 met slechts 73.123 kilometers.

Wilt u een auto aankopen? Vertel me uw wensen en budget en ik ga voor u op zoek. U ontvangt diverse passende opties en vervolgens maken we in overleg een afspraak met de verkopende partij voor een bezichtiging en proefrit.

Hier kan ook uw auto staan!

Verkocht:

Volkswagen California Comfortline 2.0 TDI AUT 85.000 km

Volvo velgen met zo goed als nieuwe winterbanden

Ruime 7-zitter Volvo XC90 2.5 T Elite AWD AUTOMAAT 210 PK

Van eerste eigenaar: Suzuki Alto 1.0 Comfort