Steeds meer mensen ontdekken de toegevoegde waarde van glascoating

Opdracht klant: De Mercedes-Benz GLA 250 E (bouwjaar 2020) voorzien van glascoating (Red Line). Via mijn website wist de klant al, dat er een uitgebreide voorbehandeling aan vooraf gaat. Immers de ondergrond bepaalt de standtijd en dit resultaat.

Een glascoating beschermt de auto tegen invloeden van buitenaf. Dit komt doordat glascoating een flinterdunne laag achterlaat. Deze laag wordt ontzettend hard en vormt zo de ultieme bescherming. Een glascoating biedt bescherming tegen krasjes, ofwel swirls, die ontstaan door gebruik van de auto. Deze coating kunt u vergelijken met een kleurloze lak, maar dan harder. Glascoating voorkomt het invreten van vogelpoep, geeft een ultieme glans én wassen gaat veel makkelijker.

Ik noem glascoating na een passie voor glansbehandeling (handmatig wassen en kleien, machinaal polijsten van grof, middel naar fijn met handmatige correctie voor in de kleine hoekjes) gladcoating! Anyway, geniet van puur zwart op deze GLA, met Swarovski op de voorkant én voor de oplettende detaillist met metallic in het zwart op de handgrepen.

Ultieme glans

Meer info