Glascoating geeft een intense wet-look en kleurrijk geheel

Ik toetste: “GLANS AAN.”

Oogsttijd! Het is weer vroeger donker. De zon heeft steeds minder kracht omdat hij lager staat en buiten wordt het steeds kouder. De bomen en planten maken zich op voor de winter. De kleur van de blaadjes aan de bomen veranderen van groen naar geel of rood en vallen langzaam.

De duurzaamste bescherming is de glascoating. Brila’s glascoating is zelfs harder dan de standaard lak. Dit stevige pantser maakt de lak krasbestendiger. Zorgt zelfs voor het voorkomen van het invreten van vogelpoep. Glascoating geeft bovendien een zeer glad en intens wet-look resultaat, de hoogst mogelijke reflectie met een zelfreinigend effect. Het aanbrengen van een glascoating is altijd na een uitgebreide klei- en polijstbehandeling én naar keuze: drie jaar (Red Line: enkel-laags) of vijf jaar (Premium: tweelaags of Exclusive: drielaags) bescherming. Een glascoating is altijd inclusief garantiecertificaat.

Glascoating verzegelt, maar blijft ademen. Het vuil zal minder snel hechten. De behandelde auto blijft schoner en laat zich bovendien eenvoudiger wassen. Dit is duurzaam, scheelt tijd en geld. De uitstraling van de metallic deeltjes blijven op zijn best naar voren komen en de kleur blijft veel dieper. Dit geldt ook voor de hoge waterafstotende werking; waterdruppels blijven liggen en bij grotere hoeveelheid rolt water weg.

Geniet van de glansrijkste cabriolet van Nederland. De A5 van Audi (bouwjaar 2021).

Ultieme glans

Meer info