In de tweelaags glascoating, goed voor vijf jaar bescherming

SCHITTEREND !!

Er is daadwerkelijk gedacht aan extra aerodynamica, want deze kanariegele Chevrolet Corvette Z06 C7 R-edition (bouwjaar 2016) kreeg niet één, niet drie, maar zelfs vijf jaar (tweelaags Brila Premium) glascoatingbescherming mee. Toegegeven, nu was deze supercar met zijn 659 pk en een koppel van 881 Nm al heel mooi, toch merk je nu pas het verschil.

Ondanks de showroomstaat van de auto was er nog genoeg werk voordat deze Corvette glascoatingwaardig was. Kosten noch moeite zijn gespaard. Na het handmatig wassen en dieptereiniging met klei, waarbij de velgen gedemonteerd werden. Is er in drie stappen (grof, middel, fijn) gepolijst. Dorpels, randen van deuren, binnenkant motorkap, alle carbon, originele zwarte strepen met de matte gedeelten, de verlichting. Alles is gepolijst totdat de basis goed was voor het aanbrengen van twee lagen glascoating.

Kon ik maar omschrijven hoe deze auto nu aanvoelt. Gladder dan glad? Geler dan geel? Hoe dan ook geniet van elk detail unieke ultieme glans met een standtijd van vijf jaar. Ik wens de kersverse eigenaar ontzettend veel plezier met deze schitterende verschijning.

Ultieme glans

Meer info

Vette!