Met een zijdeglad gevoel nóg mooier dan nieuw

GLASCOATING

De duurzame Brila Premium Line Body glascoating (tweelaags: vijf jaar bescherming inclusief garantiecertificaat) voor deze BMW 5-serie M5 5.0 10-cilinder Touring (bouwjaar 2007). De stevige structuur van deze coating bevordert niet alleen krasbestendigheid, het voorkomt ook het invreten van vogelpoep. Brila’s glascoating geeft een zeer glad en intens wet look resultaat. De hoogst mogelijke reflectie met een zelfreinigend effect. Het aanbrengen van deze verzegeling is altijd na een uitgebreide klei- en polijstbehandeling.

Bij het aanbrengen van Brila’s glascoating ontstaat er een chemische reactie, waarbij de vluchtige stof verdampt en het mengsel uithardt en verbinding maakt. Het is cruciaal dat de ondergrond perfect is. Een uitgebreide voorbehandeling is dus noodzakelijk. Het is even een secuur werk: vrij maken van wax, swirls, hologrammen, spuitnevel, ingebrande vlekken en vet, echter het is zo’n mooie klus.

Glascoating verzegelt, maar blijft ademen. Het vuil zal minder snel hechten. De behandelde auto blijft schoner en laat zich bovendien eenvoudiger wassen. Dit is duurzaam, scheelt tijd en geld. De uitstraling van de metallic deeltjes blijven op zijn best naar voren komen en de kleur blijft dieper. Dit geldt ook voor de hoge waterafstotende werking: waterdruppels blijven liggen (beading) en bij grotere hoeveelheid rolt water weg (sheeting). De behandelde auto blijft met een zijdeglad gevoel nóg mooier dan nieuw.

Ultieme glans

Meer info